Monden

SCAPĂ DE COȘMARUL RIDURILOR ȘI PUNCTELOR NEGRE LA PITEȘTI

Energia galvanică este energie electrică. Utilitatea ei este pentru a stimula circulaţia sangvină. Circulaţia fiind stimulată la nivelul feţei, mult mai mult oxigen este adus şi în timp produce un efect de lifting.Orice tratament facial începe cu o curăţare profundă a tenului.
Rejuvenarea este folosită pentru a stimula secreţia de colagen în piele şi de elastină. Rezultatele se văd şi se simt imediat.Trebuie să ţineţi însă cont de un detaliu foarte important. Tenul curat şi sănătos se păstrează doar dacă – după astfel de tratamente faciale – nu îl încărcaţi cu fond de ten, corector şi pudră.

La Pitești,în salonul Ioana Duță Studio din Pitești puteți beneficia de acest tratament pe lângă tratamentele cu cremele de la ILCSI într-o singură ședință,deși specialiștii recomandă cel puțin o dată pe lună și scăpați de coșmarul punctelor negre și a ridurilor care  ne strigă în gura mare vârsta.Nu se adresează doar femeilor acest tratament ci sunt bineveniți și bărbații.Telefonul salonului este 0734 456 829 iar adresa Str. Gheorghe Șincai,Nr 8, bloc p11, scara C.radiofrecuencia facial 2 326x2801 851f7

Tratamentul galvanic antirid este o tehnica dermato-cosmetica bazata pe efectul curentilor electrici de joasa intensitate (curenti galvanici) care faciliteaza patrunderea in piele a ingredientelor active (cu rol anti-aging).
Procedura este nedureroasa si consta dintr-o serie de operatiuni care au drept punct culminant aplicarea gelurilor anti-aging cu miscari blande de masaj, in prezenta curentilor galvanici care amplifica gradul de penetrare al ingredientelor active. Aceste substante de origine naturala au ca obiectiv incetinirea procesului de imbatranire a pielii
Dupa efectuarea unei sedinte de tratament galvanic antirid efectele sunt vizibile imediat si se mentin cateva zile, procedura trebuind repetata daca se doresc efecte profunde, cumulative pe termen mediu si lung.
Tratamentul galvanic antirid nu produce iritatii sau sensibilizare la soare.

Articole similare

Recomandat
Close