Monden

Sărbătoriții zile în familia PNL Argeș

Luna iulie începe cu aniversarea a doi liberali autentici și asumați. Florin Postelnecu, director al O.C.P.I. Argeș, împlinește 48 de ani și a sărbătorit modest momentul împreună cu colegii, la lucru.

Deși are un birou moștenit de la foștii directori celebri ai acestei instituții în care te dai cu bicicleta și poate chiar cu Dusterul, Florin Postelnecu, Alex-pentru prieteni, a rămas același om modest pe care cei din instituție îl cunosc din 2008. Cu origini din Coșești, arbitru de fotbal în timpul liber și un jurist cum puțini are Argeșul, ziua de naștere l-a prins tot director, în ciuda zvonurilor și a celor plecați la vânătoare.

Tot astăzi, își sărbătorește ziua departe de România, în Spania, singurul primar pe care PSD nu l-a învins niciodată și a cîștigat toate alegerile de 12 ani cu scoruri astronomice indiferent de tipul de scrutin.

Dragoș Boncea, primar al comunei Poienarii de Argeș și secretar general adjunct al PNL Argeș, împlinește 46 de ani. Se află cu familia la Valencia, alături de prieteni, el punând pe picioare, politic vorbind, în anii 2000 mai multe organizații în Diaspora.

La mulți ani!

Articole similare

Recomandat
Close