Monden

PRIMARUL CU 4 FETE FRUMOASE SCOASE LA TARG

În Sudul Argeșului,tradiționalul târg desfășurat anual la Recea de Sfântul Dumitru este așteptat cu entuziasm de toți locuitorii și vecinii lor.

Praz,murături,varză,pastramă și tot ce vrei pentru cămară găsești la harnicii producători care vin să-și vândă roadele.Anul acesta târgoveții au avut parte și de muzică,lăutari,politicieni veniți în căutare de voturi dar și multă ploaie.
Deputați,senatori,preșdintele Consiliului Județean,chiar și Tudor Pendiuc care, a devenit o vedetă în adevăratul sens al cuvântului,mulți oameni care îl știu de la televizor dorind să facă poze cu el,au răspuns la invitația primarului Marin Pană.
Pe lângă ospitalitate,mese întinse,cadouri cu produse tradiționale pentru oaspeți,cele trei fiice ale lui Marin Pană și nora au atras toate privirile.Mariana Pană,director adjunct la APIA Argeș a și prezentat o parte a evenimentului predând ulterior ștafeta Georgianei Baciu Pană,cumnata sa talentată care a cântat și a întreținut atmosfera.

Pentru mai multe poze accesati https://www.facebook.com/Agressive-853237438122144/photos/?tab=album&album_id=1050487645063788

Articole similare