Monden

Nu rata să îți duci copilul la cel mai cool atelier

Lhom Business Academy este cel mai nou centru educational din Pitești ce s-a născut din dorința de a aduce ceva nou și fresh atât pentru copii, cât și pentru părinți.

Mai exact copiii beneficiază de dezvoltare personală și socio-emoțională prin fiecare interacțiune cu noi, ne vom axa pe creșterea inteligenței emoționale, a abilităților cognitive de învățare, a comunicării și îmbunătățirii abilităților de adaptare socială ajutând astfel copilul sa fie mai dezinvolt în comunicare.

Atelierul Primăverii este prilejul ideal pentru copilași să socializeze într-un mediu înfloritor(la propriu), căci vor descoperi cum înfloresc plantele, cum se trezește natura la viață după iarnă. Vor crea propriile mărțișoare și vor cânta și spune povești despre primăvară. Vor crea felicitări pentru cei dragi și postere cu informații despre plante și natură. Lista de activități continuă, dar vor trebui sa vină să descopere singurei ce altceva îi mai așteaptă.

Grăbiți-vă să le rezervați un loc! Data: 26.03.2022 Ora:16.30-18.30-Locația: Business Forum Centre, Pitești, etaj 4.Pentru înscrieri și detalii apelați 0746 788 721

Articole similare

Recomandat
Close