Monden

NEPOTISME ȘI RUBEDENII LA ȘCOALA DE ARTE!AFLĂ AL CUI GINERE ESTE NOUL DIRECTOR

Urmând principiul” nimic nu se pierde,totul se transferă”sau cel ”la vremuri noi,tot noi”,noul director interimar al Școlii de Arte Pitești

este Valentin Șchiopu,nimeni altul decât ginerele Filofteei Pally,cea care până de curând a fost directoarea Muzeului Golești.

Prima propunere ca director interimar i-a fost făcută lui Sorin Mazilescu,acesta nu a avut o problemă

să refuze,deși concursul de manager dat expiră abia peste doi ani în cazul său.Lucrurile s-au inflamat când i s-a recomandat lui Sorinache să renunțe și la funcția de cercetător în cadrul Centrului de Conservare și Creație,post extrem de bine plătit.Atunci s-a desprins clar ideea că problema e postul de cercetător,iar madame Pally a vărsat multe lacrimi,de crocodil,firește pe la ușa lui musiu Manu.

Pe vremea când era directoare Pally,atât fiica cât și ginerele nu treceau pe la serviciu decât să-și ia salariul.Noul director,Justin Dejeanu,însă,îi cere cercetătorului Șchiopu lucruri inumane și de neconceput.Să vină la serviciu,de exemplu.Zilnic.

Bine că a plecat Gabriela Pendiuc și uite așa are unde să hiberneze și să gândească la cărțile(cu multe greșeli în text) cercetătorul nostru și poate să și rămână în urma unui concurs corect așa cum numai argeșenii știu să organizeze.

Articole similare

Recomandat
Close