Monden

Mare botez în familia PNL Argeș

Botezul este una din cele șapte sfinte Taine ale Bisericii si constituie poarta de intrare in Creștinism. Unii sunt aplecați mai mult spre latura mondenă în zilele noastre, alții încă mai păstrează tradiția și dogmele bisericești.

De Buna Vestire, Otilia Șerban, președinte la TNL Argeș, și-a creștinat fata, Serena Ioana.

Botezul a avut loc la Biserica Mavrodolu, iar cel care a creștinat-o pe micuță a fost preotul Paul Stănescu, un om foarte apreciat și în rândul clericilor, dar mai ales de oamenii simpli, nevoiași, activitățile sale de binefacere realizate cu multă osteneală prin Asociația Filantropică „Sfântul Ștefan” excedand cu mult misiunea pe care ar trebui să o aibă instituții publice obligate să ajute și sa integreze pe oricine.

Preotul Paul Stănescu

Cel mai emoționat și implicat persoanaj de la botez a fost însă „moșul” copilului. Dacă în vechime moașa era bătrâna satului care eventual ajuta la naștere și punea ursitele, mama copilului a preferat să îi dea această calitate unui prieten vechi, Dragoș Predescu, șeful Cancelariei Prefecturii Argeș.

Ca și în politică, Dragoș și-a luat rolul în serios, doar că a avut mari emoții. A dus fetița la biserică, i-a cumpărat haine, a ajutat nașii, iar în agendă și-a notat că trebuie să rupă turta, să o viziteze de Paști și toate celelalte tradiții.

Dragoș Predescu și Serena Ioana

Nu în ultimul rând, a realizat și un mic „pictorial” cu Serena Ioana, arborand amândoi fețe zâmbitoare.

Articole similare

Recomandat
Close