Monden

LA VICEPRIMAR ÎN BIROU,CE DISTRACȚIE,CE MIȘTO!!!

Primarul Orașului Pitești, Cornel Ionică, are motive serioase să se simtă amenințat de subalternul său, viceprimarul Laurențiu Zidaru. Asta pentru că acestuia din urmă i-a crescut în antecameră, pe lângă o roșcată, și-o botoxată.

Este vorba despre secretara acestuia care și-a adus ca ajutor pe fiică; o piți platinată care a fost recent asmuțită de mamă pe ziariștii obraznici pentru că o obligă să se ridice de pe scaunul pe care, în mod normal, nu-l părăsește nici măcar când vine vreo bătrânică să-și rezerve loc de veci. Dar nu la fel se întâmplă și atunci când se înființează vreun om de afaceri, în zonă,scopul fetiței,să-i zicem Ana-Maria,fiind acela să-și refacă viața după divorț cu vreun înstărit,la ușa vicelui înglodat de hârtii,reabilitări de școli, peste măsură și distrat de la fenomenele ciudate de la birou. Scopul acestei femei, vorbim de secretară, este să-și schimbe toți șefii. Aceasta s-a lăudat de multe ori prin primărie că pe ea n-o va face niciun primar sau viceprimar, ci ea va rămâne lipită de scaun precum fostul primar Viorel Lis de mașina de păcănele.15227922 1739614716364879 700018808 n1

În speranța că Laurențiu Zidaru va citi acest material, sau i se va citi și nu i se va interpreta, așa cum se face de obicei, dorim să-l informăm că eficiență și competență ca ale secretarei lui se găsesc la tub, la 12 le bucata, nuanța roșcat-gospodină, așa cum poartă cerberul său din secretariat. Pentru mai multă siguranță, i-am recomanda să ia niște antirabic, că nu se știe niciodată de la ce umblă femeia c-o falcă-n cer și una în pământ și dă cu măciuca de pământ. Apropo, în ce manual al funcționarului public scrie că rudele angajaților, care nu au carte de muncă în instituția respectivă, pot sta toată ziua în incintă și, mai ales, își pot permite luxul să dea afară oamenii dintr-o instituție publică? Întrebăm, că poate ne și răspunde cineva. Ai, domnu’ Ionică, se aude?

Mulțumim cu această ocazie doamnei Liliana Ene,secretara autoritarului viceprimar,datorită căreia articolul nostru”Află care este cea mai obraznică secretară” a avut peste 6 mii de accesări.

Articole similare

Recomandat
Close