Monden

ÎNMORMÂNTAREA SOȚIEI REGELUI MIHAI ARUNCĂ LA GUNOI BANII ȘI MUNCA ARGEȘENILOR!

Aproape toți știm că poveștile lumii despre prinți, prințese, regi și regine încep cu “A fost odată..” și se termină cu “Au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”.
Numai poveștile, reale, din România, care se referă la Casa Regală încep cu “Și Regele Mihai a abdicat și-a plecat în exil, unde s-a căsătorit cu Ana de Bourbon- Parma…” și se termină cu “Fiica Regelui Mihai și a Anei de Bourbon, Margareta, a luat de soție un actor, pe numele lui Duda, care a făcut o înțelegere cu Guvernul României să primească niște compensații materiale pentru faptul că n-a fost niciodată Principe al României”.

Cu toate că n-a locuit niciodată în România și nici nu a auzit-o cineva vorbind în limba română, Ana de Bourbon și-a trăit bătrânețile în Elveția, unde a și trecut la cele veșnice. Povestea mai spune că, reprezentanții Casei Regale, fără să consulte autoritățile din Curtea de Argeș, acolo unde se află o catedrală regală ridicată pe banii drept-credincioșilor argeșeni, a stabilit ca dată de înhumare ziua de 13 august. N-a contat că argeșenii aveau Zilele Argeșului și Muscelului, adică 80 000 de euro aruncați pe fereastră, n-a contat că ei aveau Zilele Municipiului Curtea de Argeș, n-a contat că era programat Festivalul Untold de la Cluj sau alte evenimente organizate de ceva timp. N-a contat nimic în care au investit românii bani mulți. A contat doar că așa a vrut Casa Regală a României și gata, în contextul în care România nu e Monarhie, ci un stat democratic condus de președintele Klaus Iohannis !

13866835 1664981967161488 1274071063 n1 Nimeni n-a comentat nimic. Asta, în contextul în care Catedrala Regală nu este gata din cauză că, înțelegerea avută la început între reprezentanții Monarhiei și cei ai Arhiepiscopiei Argeșului a fost să contribuie 50%-50% cu bani în ceea ce privește ridicarea acestei construcții. Ulterior, Casa Regală a realizat doar proiectul, iar restul a fost lăsat în seama celor care cotizează de obicei cu bani la biserici. Așa că, dragii noștri, oricât de mult ne-am dori să mai credem în poveștile cu regi și regine, realitatea nu ne lasă!Ziua de 13 va fi zi de doliu național!

 

 

 

Articole similare

Recomandat
Close