Monden

INCREDIBIL!AFLĂ CUM SCAPI LA PITEȘTI DE TRANSPIRAȚIE TIMP DE 8 LUNI

Vine primăvara și mai ales vara!Problema numărul 1 este transpirația.Există persoane care transpiră din cauza kilogramelor în plus,nu vrem să vorbim de cele care nu se spală,suntem o revistă prea de lume,cum există și oameni care au această problemă dintotdeauna și nu și-au rezolvat-o.Pentru piteșteni avem o veste bună!

Știința a avansat iar Clinica Estetica-Med unde doctorul Ivan Vatamanesku își desfășoară activitatea cu profesionalism și

personalizează tratamentul în funcție de fiecare pacient și nevoile sale,atât estetice cât și funcționale,vă oferă șansa unică la noi să scăpați de acest disconfort.

Disportul acţionează prin blocarea funcţiei glandelor sudoripare din zona injectată, ducând astfel la reducerea transpiraţiei. Tratamentul cu disport este singura soluţie pentru transpiraţie.

Injecţiile durează câteva minute, iar rezultatele se văd după o săptămâna. Efectul durează 8-10 luni şi este necesară repetarea injectării pentru menţinerea rezultatului. Pentru injectarea palmelor se poate face anestezie cu cremă anestezică şi anestezie locală tip blocarea nervului, sau opţional, sedare intravenoasă.

Cabinetul se află în incinta Clinicii Sanovital,pe strada Teilor,numărul 33,iar mailul de contact este office@estetica-med.ro.

Într-o lume urâtă,încercați să mirosiți frumos,prețurile sunt deosebit de convenabile,nu doare și rezultatul este vizibil!

Articole similare

Recomandat
Close