Monden

HAI SĂ O CUNOAȘTEM PE CEA MAI DRĂGUȚĂ SECRETARĂ DIN ARGEȘ

Într-o lume în care bunul simț și frumosul și-au pierdut înțelesul, în puzderia de birouri cu secretare țâfnoase și acre ce te dau afară mai degrabă decât să îți rezolve problema sau să te introducă superiorului, ne-am gândit să vă dăm și un exemplu pozitiv.

Ea este cea mai drăguță secretară din Argeș! Nu are 1,80 și nu e blondă, conform clișeelor, dar la cei 44 de ani arată așa.Se numește Maria Popescu și de 20 de ani face același lucru-secretară la Liceul Dinu Lipatti.Încă de la absolvirea Facultății de Administrație Publică la Universitatea de Stat Pitești și-a căutat un loc de muncă și prin concurs a ajuns aici. Nu se plictisește niciodată și nu intervine rutina în viața ei pentru că lucrează cu artiști, mici sau mari. Atât profesorii acestui liceu care în particular sunt soliști îndrăgiți, pictori sau instrumetiști cunoscuți cât și elevii dau un suflu nou activității.

Maria se îmbracă mereu vesel, cu gust și profesional reușește să mulțumească pe toată lumea.Pe lângă sunetul  muzicii care străbate din toate colțurile clădirii are în birou tablouri ale foștilor elevi iar florile nu lipsesc. Acasă are o fetiță de 23 de ani  care a urmat de asemenea cursurile acestui liceu în primii ani.

Articole similare