Monden

Gest erotic revoltător al unui pesedist într-o biserică din Argeș

Știu că știți cu toții că Adrian Bughiu, vicepreședintele C.J. Argeș este doar un măscărici incult căruia i s-a dat o funcție mult prea mare pentru pregătirea lui iar oamenii de cultură din Argeș ori sunt în depresie ori răd în lift sau la primul colț după ce scapă de el fiindcă așa impostură și bătaie de joc nu s-a mai văzut în Argeș. Mulțumim, PSD!

Știu că știți și că e membru  în Adunarea Eparhială, unde în mod normal Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului adună cei mai valoroși și profunzi ortodocși, modele în societate( anul ăsta au făcut mai multe excepții de la regulă).

Bughiu jurand pe Biblie ca proaspăt ales la Adunarea Eparhială, iunie 2022

Ce nu știți este comportamentul său în biserică, abordarea pe care o are față de această instituție mai ales în momente cheie, cum este de exemplu taina Sfântului Botez. Lăsăm și noi o poză la creștinarea micuței Eva, unde nașul Bughiu o pupă pe spate erotic în timpul slujbei pe soția sa, știți dvs, cea care este deja penală fiindca zeci de branduri gen Chanel, Louis Vuitton, Nike sau Dior au dat-o în judecată fiindcă vindea haine false în centrul orașului.

Nu vrem să insistăm prea mult pe această doamnă ca să nu îi zicem pațachină care se prezintă în miezul zilei cu fulgi și pene, umeri goi și capul descoperit. Ne îngrijorăm doar pentru micuța încreștinată de aceste persoane care nu au crescut în viată decât câini și conturi în bănci fiindcă nașul în mod normal trebuie să invete sau să ajute copilul botezat in dobândirea tuturor adevărurilor creștine și la educația acestuia.

Articole similare

Recomandat
Close