Monden

FRUMOASĂ ȘI FĂRĂ BACALAUREAT! VEZI CINE…

Valentina Pelinel,fost model internațional, nu a dat BAC-ul nici la 38 de ani. Adica fix varsta pe care o are in prezent, in 2019. Cu toate ca a fost o eleva buna, sarguincioasa si a avut note mari, meseria pe care a ales-o nu prea i-a permis sa isi termine liceul. Mai exact, sa dea BAC-ul, cel mai important examen.

Pe vremea când era soția politicianului Cristian Boureanu o serie de politicieni,intelectuali,profesori universitari căutau în compania ei să impresioneze folosind limbaj elevat și discursuri aproape academice.Citind aceste rânduri se vor simți ridicolprobabil dar la vremea aceea Boureanu hotăra cine moare și cine trăiește de cele mai multe ori din New York unde aproape se mutase.

“Valentina Pelinel a renunţat la şcoală pentru cariera de model, deşi era elevă la Liceul Sf. Sava. Aşa a rămas până în ziua de azi, fără Bacalaureat. Valentina s-a ferit să vorbească despre studii. La 15 ani, când tatăl ei s-a stins din viata, Pelinel devenea Miss România. Atunci s-a gândit să facă o carieră în modeling și bani”, scria Evenimentul zilei în 2016.borcea int 6bd3b

Cat despre Cristi Borcea, soțul legal al Valentinei Pelinel, acesta a luat BAC-ul la varsta de 26 de ani. Pâna în 1986, Borcea a fost elev la „Industrial 26”. Și-a intrerupt studiile cand era in clasa a X-a. Dupa Revolutie, s-a inscris intr-un liceu din satul Fierbinti si a luat BAC-ul la 26 de ani, dupa ce a dat șpagă, informeaza wowbiz.ro.

Fetelor ,se apropie bac-ul și nu trebuie să faceți ca Valentina doar fiindcă sunteți frumoase!Urmați exemplul Carlei Bruni care e și frumoasă și deșteaptă iar soții ei de asemenea!

Articole similare