Monden

Femei din Argeș care merită promovate:Aurora Negru- șefa de la Finanțe Argeș

Ziarele și televiziunile nu mai crează modele, nu mai promovează oameni și fapte, ci doar comunicate sau instituții.
De femei, ce să mai vorbim! Misoginismul e în floare.

În  perioada 1-9 martie, revista noastră își propune să promoveze acele femei remarcabile dar mai puțin cunoscute de opinia publică din diferite domenii de activitate.

Aurora Negru de la Topoloveni ocupă probabil cea mai râvnită și disputată funcție din Argeș, cea de director la Administrația Finanțelor Publice Argeș.

Deși nu apare niciodată în spațiul public, revista noastră se poate considera răsfățată pentru că are o fotografie și informații chiar de la ”sursă”, doamna director Negru e un nume pe buzele multora. Prin intransigență, nefăcând rabat de la lege, mulți văd negru în fața ochilor în urma măsurilor lăsate de instituția pe care o conduce și în ciuda aspectului fizic plăcut, tonului politicos pe care îl are cu toată lumea, mâna e de fier.

Nu este înregimentată politic, nici nu ar putea ca funcționar public, dar a primit sprijin din partea unui partid care s-a uitat uimit ani de zile cum multora li se ștergeau datoriile din pix, cum aventurieri abia ieșiți de pe băncile școlii ajungeau directori după două chefuri cu băutură și femei sau cum sunt umiliți contribuabilii.

În vârstă de 55 ani, absolventă a Academiei de Studii Economice din București, Aurora Negru a parcurs timp de 31 de ani de când lucrează în această instituție toate etapele, fără a arde vreuna, acest fapt permițându-i să fie un bun lider acum.

Și în plan personal are numai motive de satisfacție. Căsătorită cu inginerul horticol Petrică Negru, au împreună un fiu care a devenit medic stomatolog de succes în Pitești.

Articole similare

Recomandat
Close