Monden

Femei din Argeș care merită promovate: Tanti Maria de la Stoenești

Ziarele și televiziunile nu mai crează modele, nu mai promovează oameni și fapte ci doar comunicate sau instituții.
De femei, ce să mai vorbim! Misoginismul e în floare.

În  perioada 1-9 martie, revista noastră își propune să promoveze acele femei remarcabile dar mai puțin cunoscute de opinia publică din diferite domenii de activitate.

Maria Găncilă de la Stoenești este o indiscutabilă ambasadoare a Muscelului pretutindeni dar despre ea se scrie și vorbește prea puțin. Căsătorită cu Gheorghe al ei, un tip vesel care cântă și împreună trăiesc frumos, în urmă cu mulți ani, au pus pe picioare o mică afacere locală devenită un brand. Au împreună un băiat de care sunt foarte mândri și care iubește sportul.

Pe doamna Găncilă o zărim în toate fotografiile unde înalți demnitari vizitează țara sau județul îmbăcată în costumele ei regale cu fir de aur, înaltă și veselă, o găsim la Muzeul Satului, la târgurile de profil, în holul Senatului României și oriunde este invitată. De o generozitate ieșită din comun, nu lasă pe nimeni fără să îi facă un mic cadou sau fără să îi dea să guste ceva din operele de artă pe care le face cu migală.

La Casa Tanti Maria găsești o gamă variată de produse preparate după rețete tradiționale românești pentru a satisface orice gust. Toate produsele sunt 100% naturale si preparate la inima focului din sobele tradiționale românești. In portofoliul de produse găsesti o multitudine de sortimente de zacuscă in care să simți gustul profund al legumelor coapte, dulcețuri sau siropuri naturale

Articole similare

Recomandat
Close