Monden

Femei din Argeș care merită promovate: Monalisa Ioniță de la CJ Argeș

Ziarele și televiziunile nu mai creează modele, nu mai promovează oameni și fapte, ci doar comunicate sau instituții. De femei, ce să mai vorbim! Misoginismul e în floare.

În  perioada 1-9 martie, revista noastră își propune să promoveze acele femei remarcabile dar mai puțin cunoscute de opinia publică din diferite domenii de activitate.

Monalisa Ioniță este un exemplu elocvent despre femeile din politica argeșeană care trebuie să existe dar nu să vorbească sau să aibă inițiative și apariții prin ziare sau emisiuni, chiar dacă vin din partide ca PSD, cu bugete enorme în promovare, alocate firește doar pentru cei câțiva conducători iubiți.

De profesie fizician și chimist, cu toate elementele din tabloul lui Mendeleev în cap, dar și alte reacții fizice și nucleare dobândite prin experienţa de la locul de muncă( Institutul de Cercetări Nucleare Pitești) de câteva luni a devenit și consilier județean și activează la comisia de Turism.

A intrat în politică de foarte tânără, a activat inițial la PRM până când o doamnă importantă la acea vreme a adus-o la PSD. Având un aspect fizic plăcut și un simț estetic deosebit, nu trece neobservată și necomentată. Nu participă la evenimente de masă decât rar, nici la întâlniri cu femei fiindcă îmbracă haine din colecțiile anului în curs, ori trendul PSD e mai demodat. Susține creatorii locali atât de bijuterii cât și de haine iar aparițiile sale în public sunt îngrijite, exuberante și mai dau culoare ședințelor plictisitoare.

În plan personal are motive de mândrie fiindcă fiul său, David Valentin, este campion balcanic la judo, iar soțul Monalisei Ioniță este cel mai cunoscut și iubit antrenor al acestui sport, scoțând campioni pe bandă rulantă.

Noi îi urăm succes și îi propunem să îndrăznească mai mult, fiindcă femeile fac mereu surpize plăcute!

Articole similare

Recomandat
Close