Monden

Femei din Argeș care merită promovate: Mihaela Udroiu de la Călinești

Ziarele și televiziunile nu mai crează modele, nu mai promovează oameni și fapte ci doar comunicate sau instituții.
De femei, ce să mai vorbim! Misoginismul e în floare.

În  perioada 1-9 martie, revista noastră își propune să promoveze acele femei remarcabile dar mai puțin cunoscute de opinia publică din diferite domenii de activitate.

Probabil că orice partid și-ar dori un consilier local vocal, profesionist, care să știe orice paragraf dintr-o hotărâre dată de un consiliu local și orice sumă dintr-un buget. Am crede că nici nu se poate așa ceva dacă la Călinești nu exista Mihaela Udroiu.

Mânată de un profund spirit justițiar, muncitoare peste măsură, dinamică, soție și mamă a doi copii de 11 si respectiv 13 ani, aflată la primul mandat de consilier din partea Pro România, doamna Udroiu a devenit un model pentru mulți consilieri din județ și un exemplu de bune practici.
De profesie contabil, absolventă a Facultății de Științe Economice din Craiova, specializarea contabilitate si informatica de gestiune, cu un Master în Resurse Umane, consilier local in cadrul Consiliului Local al UAT Călinești, Mihaela Udroiu se consideră un cetățean in căutarea adevărului , a dreptății si militează pentru aplicarea legii. În ciuda grelei opoziții și a unei atmosfere fără precedent în lumea administrației argeșene locale instaurate la Călinești, face tot posibilul pentru a îmbunătăți  viața cetățenilor a căror interese le reprezint

Articole similare

Recomandat
Close