MondenȘtefănești

EXCLUSIVITATE! Uite cine este noul șef al Poliției Ștefănești și ce planuri are

De vreo două luni a tot umblat zvonul că se schimbă șeful de la Poliția Orașului Ștefănești. În luna iunie, s-a adeverit. Sorin Ghinea a lăsat Ștefăneștiul și a plecat prin transfer la Pitești unde îi dorim mult succes în stabilirea ordinii și disciplinei publice!

Ultimii ani nu au fost chiar veseli pentru Poliția Ștefanesti. Schimbările chiar dacă nu s-au produs, în mentalitatea colectivă a existat multă nemulțumire și chiar revoltă la adresa anumitor angajați ai Poliției Ștefănești, lumea neîncetând să spere la o altă manieră de lucru. Anumite evenimente au stârnit și ele polemici și au facut să curgă multă cerneală în ziare sau postări pe Facebook. Chiar și Primăria Ștefănești a apelat la un moment dat la ajutorul jandarmilor iar în plină pandemie, prefectul însuși a trimis prompt trupe ale Jandarmeriei Argeș, polițiștii nefiind foarte prezenți în comunitate.

Dar ce-a fost a trecut! De la 1 iunie, se întoarce foaia la Ștefănești. Alt șef, altă abordare, multe așteptări din partea locuitorilor.

Revista Agressive are plăcerea să vă prezinte o mică biografie a acestuia, o fotografie și câteva obiective ambițioase pe care și le-a propus.
Are 42 de ani, s-a născut și a trăit la Pitești până s-a căsătorit la Ștefanesti.
A absolvit Liceul Militar de la Craiova, apoi Academia de Poliție la București în 2003.
A lucrat în cadrul Serviciului de Investigare Fraude de la IPJ Argeș până în 2013, instrumentand dosare răsunătoare. În perioada 2013-2017 a devenit șeful secției de la Poiana Lacului. Anul 2017 a venit cu numirea sa ca șef la servicul Logistică iar în aprilie 2018 a fost numit la șef de birou la Secția 4 din Pitești. De Botează, anul acesta a fost numit adjunct al aceleași secții din Prundu iar de la 1 iunie este noul șef al Poliției Ștefanesti ,Sorin Ghinea, fostul comandant, fiind detașat la Serviciul de Ordine Publică din cadrul IPJ Argeș.
Cu o prezență fizică agreabilă, intr-o sintonie perfectă de culori, vestimentar vorbind, organizat cu timpul, precis în afirmați, nehazardat dar nici rigid, intr-un limbaj elevat, Bogdan Marin, fiindcă așa se numește noul șef al polițiștilor stefanesteni despre a căror activitate s-a dus vestea pretutindeni, ne-a alocat câteva minute din timpul său, înțelegând faptul că e importantă și comunicarea.
Nu a vrut în vreun fel să comenteze minusurile și imaginea pe care o are instituția în rândul cetățenilor și nici anumite acțiuni anterioare dar ne-a asigurat că totul va fi bine și sub control.
Pentru orasul Bratienilor și al Goleștilor și-a propus să investigheze atent tăierea de material lemnos, să se ocupe de prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului și mai ales să acorde o atenție sporită la activitatea pentru siguranța cetățeanului.
În plan personal vă putem spune că are 2 băieți, soția lucrează la OCPI Argeș, locuiește în Viișoara și…un lucru important-are buletinul de Ștefanesti. De ce e important? Fiindcă mulți consideră Ștefăneștiul doar un oarș-dormitor sau un loc unde se duc la muncă, în ochii locuitorilor buletinul face diferența, simt că ești de-al lor.

Mult succes și multe realizări imediate!

Articole similare