Monden

EAGLE PUB -RESTAURANTUL CU CELE MAI BUNE PASTE DIN ORAȘ!

V-ați săturat de tradiționalul drob de Paște,de miel,curcan,ouă și vițel?Revista Agressive vă propune un prânz mâine la Eagle Pub cu tradiționalele paste,gătite atât de bine de Simona,proprietara restaurantului.

Simona ,pe lângă faptul că gătește totul pe loc,proaspăt,inclusiv pastele le face cu mâna ei ca italiencele din Sud,vorbește cu ingredientele în limba română fiindcă i-a fost dor de acasă.Așa că va trebui să îi cereți o porție de paste cu mănătărci și parmezan.Veți fi uimiți,gustul vă va cuceri pe loc.Noi vă dăm o rețetă de la Eagle Pub dar dacă nu vă reușește acasă mergeți la restaurantul lor,e ieftin și bun,mai vezi lumea,mai schimbi atmosfera.

Se pune apa la fiert pentru paste. Cand apa dă în clocot se adauga sare si se pun pastele. Se fierb 6 minute .

Intre timp pregatim sosul. Intr-o tigaie punem ulei de masline sa se incinga. Odata incins se adauga catei de usturoi taiati in jumatate. Se lasa 2 minute. Dupa care se pun ciupercile la calit. Daca aveti ciuperci proaspete le curatati, le spalati si le fierbeti in apa. Si apoi le taiati bucatele mici. Dupa ce s-au calit se adauga un pahar de apa sa mai fiarba putin sa faca un sos. Se condimenteaza cu sare si piper. Cand s-a evaporat aproape toata apa se adauga smantana si se mai lasa un minut.

Intre timp pastele fierte deja se adauga peste sos. Se amesteca bine in tigaie si se servesc calde cu parmigiano sau fara, dupa preferinte.
ingrediente>•100 g pasta lata cu oua, tagliatelle se numesc in Italia, trebuie sa fie cu oua
•100 g smantana
•150 g ciuperci porcine
•sare, piper
•2 catei de usturoi
•ulei de masline

Articole similare

Close