Monden

EA E CEA MAI COOL AVOCATĂ DIN ARGEȘ

 Înoată, face ciclism, scufundări, schiază și călătorește în lumea întreagă cu o poftă de viață cu care puțini au fost înzestrați pe lumea aceasta. Ea este Ramona Mihăilescu, mai nou și pentru că s-a căsătorit de curând.Mulți o cunoașteți ca Ramona Preda.

Este avocată, de profesie și este una dintre cele mai cool femei pe care ne-a fost dat să le cunoaștem.

Are un cabinet de avocatură, iar familia ei deține restaurantul Forever de lângă Poliția Argeș. Este colecționară de pantofi frumoși, cu design inedit, a fost invitată să participe la prima ediție a emisiunii “Ne vedem la tribunal” de la KANAL D, a fost invitată în multe emisiuni tv etc.

ramoona la teo show 0d2bb

Însă, ceea ce știu doar aceia care au avut nevoie de serviciile ei este faptul că este unul dintre cei mai buni avocați atunci când vine vorba să apere drepturile femeilor, dar mai ales ale femeilor-angajat care au suferit prejudicii de la foștii angajatori. Ramona Mihăilescu este genul de femeie pe care îl dorim oricărei femei să fie. Însă, ceea ce este cel mai surprinzător este localnică. Deci, se poate! Orașul și oamenii săi mai au o șansă!ramona in bali 1ee69

Articole similare

Recomandat
Close