Monden

Cumpărați opere de artă, nu doar ciocolată: Dolcerie Veneziane

Dolcerie Veneziane a fost fondată de șapte maeștri cofetari  acum o jumătate de secol, dezvoltând niște vechi rețete ale Republicii Veneția.


Ulterior compania a dezvoltat alte producţii inclusiv: ouă de Paşti, Panettone, Pandoro, Veneţiana, Mandorlato, Focaccia, Colomba, cunoscătorii de produse Made in Italy știu despre ce e vorba.
Partea frumoasă este prezența acestei firme și în Argeș, atât ca magazine de desfacere cât și ca fabrică.


Deși sediul social este la Mărăcineni, peste o sută de angajați cu mâini pline de talent, decorează fiecare ou pascal sau figurină din ciocolată, o sculptează sau o pictează cu marțipan, pentru ca la dumneavoastră să ajungă o operă de artă, nu doar o ciocolată, în fabrica de la Bârsești din comuna Tigveni.


Magazinele unde puteți găsi aceste produse fantastice la prețuri aproape de fabrică sunt situate în Bulevardul Republicii, nr. 222 A, lângă Gara Sud și Centru, Piața Vasile Milea, vizavi de Biserica Sfântul Gheorghe.

Produsele au numeroase atestate:Certificat de „firma artistica şi artizanale de firma” din regiunea Veneto,certificare de materii prime şi materiale de ambalat, gadget-uri şi produse combinate cu obiecte.


Încă ceva!
Iepurașul vine la 𝗗𝗼𝗹𝗰𝗲𝗿𝗶𝗲 𝗩𝗲𝗻𝗲𝘇𝗶𝗮𝗻𝗲 cu un 𝗦𝗨𝗣𝗘𝗥 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨!
Pentru fiecare 100 de lei cheltuiți primești o cană + ou de ciocolată, decorat manual, în limita stocului disponibil.

Articole similare

Recomandat
Close