Monden

Cel mai iubit dintre primari la ceas aniversar

Astăzi, 26 februarie, își aniversează ziua de naștere Virgil Baciu, primar la Corbi.

Fără exagerare sau cuvinte meșteșugite, de-a lungul timpului, a reușit să devină unul dintre cei mai populari primari din România. Ajutat de locul în care vine, din punct de vedere turistic, în două mandate a făcut celebră localitatea în țară și peste hotare. Pe lângă toate utilitățile și confortul creat cetățenilor, acesta a îmbinat tradiția cu noul. Chiar și atunci când Argeșul s-a dat bătut, vezi cazul de săptămâna trecută când nu au participat la Târgul de Turism al României, comuna Corbi a fost prezentă. În timp ce Consiliul Județean Argeș a cheltuit bani cu Monica Anghel și Jojo pe evenimente expirate, el a adus AC/DC și mii de fani din țară și străinătate la Stonebird-un festival rock.

Și în viața personală poate da lecții multora, soția sa are una dintre cele mai importante firme de construcții și reabilitare a unor clădiri istorice, nu lucrează la stat din mila cuiva, când călătorește sau se distrează alege destinații gen Brazilia, New York sau Bahamas iar la capitolul haine nu îi lipsesc brandurile din dulap cum nu îi lipsesc nici straiele populare specifice zonei.

Un unionist convins, un ortodox sub ascultarea bisericii, Virgil Baciu mai are o singură dorință-Consiliul Județean Argeș.

Mult succes și multe realizări, la ceas aniversar!

Articole similare

Recomandat
Close