Monden

CÂND CRUCEA ROȘIE ESTE INUTILĂ ȘI APROAPE PORNO!

Există lucruri care nu trebuie să se întâmple în județul nostru,de exemplu un război sau o calamitate naturală care ne va determina să apelăm la Crucea Roșie.De ce?Păi,Argeșul Frumos, ghinionist din fire, o are director pe Doina Popescu de 20 și ceva de ani ]n fruntea acestui prestigios organism si nu ne amintim trei acțiiuni de impact!

Nici Universitatea din Pitești nu e prea norocoasă fiindcă aceași Doina Popescu,doctor în Drept,profesor cu normă întreagă predă niște chestiuni de morală,dreptate și alte bazaconii studenților.
Până și fostul șef al Jandarmeriei Argeș a fost un ghinionist având-o ca nevastă,după ce a divorțat de o altă doamnă Popescu mai cuminte, pe aceași Doina Popescu.
Fustele acestei dudui nu depășesc niciodată 20 de cm,tocurile nu sunt mai mici de 9 cm, cât despre blondul platinat care îți ia ochii este aproape la fel de vulgar ca rujul sau puternicul fard de obraz ieșit din modă de 8 ani.Să nu mai vorbim de unghiile care ar împiedica-o să panseze o rană sau să facă o injecție.Despre vârstă nu discutăm faceți dumneavoastră socoteala,preacinstiți cititori!

 

Articole similare

Recomandat
Close