Cultură

VESTE EXTRAORDINARĂ! FESTIVALUL SAN REMO REVINE DE LA TVR DUPĂ 25 DE ANI

Vești bune pentru iubitorii de muzică bună din România. TVR va transmite în direct începând cu 21.45 de mâine până pe 8 februarie, Festivalul de Muzică Ușoară Italiană SAN REMO!

În concurs îi avem pe Rita Pavonne, Michele Zarillo sau Tosca iar oaspeții sunt nume celebre peste tot în lume. Roberto Benigni-deținător de Oscar și actor faimos în Italia, Fiorello- cel mai iubit prezentator al Italiei sau Dua Lipa- cântăreață din Marea Britanie și imagine Yves Saint Laurent sunt doar câțiva dintre cei care au fost aleși de televiziunea Rai Uno sî încânte publicul.ben 3ff54

La ora când scriem aceste rânduri încă se mai duc tratative cu Al Bano și Romina Power pentru a susține un mic recital, notează presa italiană, dar și cu Zuchero.

Prezentatorul evenimentului-Amadeus va purta haine de la Gai Mattiolo iar pentru  co-prezentatoare ale sale se duce o aprigă luptă între marile case de modă, cu toții înțelegând că San Remo e cea mai frumoasă vitrină de prezentare.cristiano ronaldo georgina rodriguez perfect couple mtv emas c9fe3

Și apropo de prezentatoare, una dintre acestea este Georgiana Rodriguez, iubita lui Christian Ronaldo, despre care presa a comentat că a cerut o sumă exorbitantă.

Articole similare