Cultură

ULTIMA BABĂ COMUNISTĂ, DIRECTOR IN CONSILIUL JUDEȚEAN, S-A PENSIONAT

Planul celor care conduc și fură bani, pe care oamenii obișnuiți sau ziariștii necitiți nu-i observă,continuă.O altă instituție din Argeș va avea director interimar și practic, deciziile le ia Roxana Stoenescu,sefa Serviciului Cultură-Relații Internaționale-Tineret,în funcție de nevoile financiare sau de angajare ale PSD, scăpând de niște intermediari poate lacomi,poate prea curioși…

Mai precis,ultima babă comunistă care a strălucit multă vreme datorită faimei soțului său, sprijinită și de niște colegi de breaslă din alte muzee,trecută de 70 ani și cu plinul făcut,financiar vorbind, atât pentru ea cât și pentru copiii săi,madame Filofteia Pally a ieșit la pensie.filofteiapallymuzeulgolesti1

Cel care nu-i va lua locul cu concurs, ci doar interimar(iar interimatul va dura până când își va termina studiile pe care le cere funcția sau Stoeneasca, deși nu cred că mai are probleme acum cu noua conducere)este Iustin Dejanu,adjunctul de la Muzeul Golești.

Iustin Dejeanu este un disciplinat membru de partid, și-a început activitatea ca jurnalist la Argeșul. Normal!Este un familist convins, toate nevestele sale au meserii bănoase și prestigioase, nu se dă în lături de la flirt cu nicio colegă de partid.La capitolul „bârfitorul partidului”, ocupă un modest loc 3. Pentru primii doi o să avem rubrică separată. Dejanu răspunde la comenzi, cară orice(plicuri,valize,contracte), iar la numărat de voturi și probleme electorale ocupă locul al doilea,după Negoescu.

Sintetizând, noul director(interimar) al Muzeului Golești este Iustin Dejanu, numărul 1 al PSD Argeș la…nu ne aducem aminte acum,dar ce mai contează!

Articole similare