Cultură

UITE CINE ARE BANII SI STILOUL PENTRU CENTENARUL UNIRII

Componența nominală a Comitetului interministerial pentru Centenar a fost aprobată printr-o decizie a prim-ministrului Mihai Tudose, fiind vorba despre echipa care se va ocupa de aprobarea manifestărilor dedicate Centenarului, precum și de eliberarea banilor de la bugetul de stat care se vor cheltui pentru marcarea a 100 de ani de la Marea Unire.

Şeful Executivului este preşedintele acestui comitet, în timp ce ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, este vicepreşedinte, scrie agerpres.ro.

Din comitet mai fac parte: Felix Rache — consilier de stat la Departamentul pentru strategii guvernamentale, Gyorgy Attila — secretar de stat în Ministerul Finanţelor, Adriana-Mihaela Udroiu — subsecretar de stat în Ministerul Dezvoltării, Nicolae Nasta — secretar de stat în Ministerul Apărării, Alexandru Victor Micula — secretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe şi Mirel Taloş — vicepreşedinte al Institutului Cultural Român.

Va reamintim ca toate autoritatile locale din tara au depus proiecte si asteapta un raspuns iar pentru programul ACCES,dedicat tot evenimentelor Centenarului Unirii,nicio entitatea din Arges nu a fost admisa.

Pe langa Vila Florica,Argesul are multe atuuri in fata tuturor pentru a organiza cat mai multe evenimente in 2018.

 

Articole similare