Cultură

SUCCES ISTORIC AL ARGEȘULUI LA VOCEA ROMÂNIEI

”Ingineri din toată țara… uniți-va! ???? Aveți primul reprezentat într-o finala de Vocea Romaniei! Cum ar fi sa și câștige?! ???? Hai sa visam frumos! Avem tot dreptul! ”

Acesta a fost mesajul electrizant publicat de Horia Brenciu aseară după ce în finală a ajuns argeșeanca din echipa sa, Elena Bozian, în finala de la Vocea României.

Elena Bozian este cea mai frumoasă pildă pe care un om simplu, modest, ingineră la Dacia Renault Mioveni, a dat-o României. Nicio instituție de cultură din Argeș nu poate să își adjudece succesul fiindcă este unul personal în spatele acestuia stând o mare pasiune pentru muzică dar și o minte dibace pe care doar un mare artist precum Horia Brenciu care etapă de etapă i-a ales piesa potrivită fie pentru a-i pune în evidență calitățile sau a aduce aminte celor de acasă care au votat șalgăre populare, trimițând-o prin votul lor în finală.

Primarul Georgescu de la Mioveni a încurajat-o în fiecare săptămâna postând mesaje de încurajare și poate era frumos să facă și Cornel Ionică sau Dan Manu același lucru, dar  de la oameni mici nu te poți aștepta la gesturi mărețe.

Articole similare