Cultură

Proastele culturii argeșene lovesc din nou!

La ședința de CJ Argeș din 30 mai, consilierii, iar au ridicat mâna ca primarii, iar nu au citit, iar angajații CJ Argeș, plătiți cu sute de milioane pe lună (nu exagerăm, luati-le declarațiile de avere), practică doar impostura, incultura și copy-paste-ul.

Să fim scurți, că cititul poate fi obositor! După ce Școala Populară de Arte și Meserii Pitești a trecut în subordinea Centrului Județean de Cultură și Arte Argeș, Elena Iagăr a devenit manager peste tot, Doina Argeșului a devenit dintr-o orchestră de soliști profesioniști una de referenți, iar instituția, din una de spectacole, una încadrată la categoria ”așezăminte culturale”, doar pentru că doamna Iagăr, nu se încadra cu studiile. Vedem că se dă înainte cu actele și documentele care vor legaliza măcelul ce va urma (nu intrăm în detalii).

Pasajul bucuclucaș din Regulamentul de Funcționare

La ultima ședință, s-a votat organigrama și Regulamentul de funcționare al Centrului Județean de Cultură și Arte Argeș, doar că, ce să vezi, Școala de Arte și Meserii, se subordonează unui director general adjunct, care nu există, fiindcă nu se regăsește în organigramă, fiindcă regulamentul e copiat de la alte județe, sau juriști care își fac treaba, iar județele acelea nu au la cultură măscărici, profesoare de mâna a doua sau lipitoare de afișe și purtătoare de geci cu trandafiri la vedere.

Organigrama unde directorul adjunct nu există

Marș la vot încă odată, fiindcă, potrivit legii, atunci când organigrama nu coincide cu regulamentul, una dintre ele trebuie schimbată.

Și când ajungeți la președintele Mânzână la ușă, vă rog, folosiți următoarea introducere: ”Noi suntem proastele culturii argeșene, vă rugăm, mai inițiați un proiect pe aceași temă, pentru că nu am copiat bine și mai alocați un miliard și ceva pe an și pentru directorul adjunct, că plătesc proștii!”

Dacă la un singur punct de pe ordinea de zi se face o greșeală de un miliard de lei, care anulează și hotărârea adoptată, pe an câte greșeli face aparatul CJ Argeș?

Articole similare