CulturăȘtefănești

ÎNCEPE TABĂRA DE MEȘTEȘUGURI A ȘCOLII DE ARTE PITEȘTI

Mâine de la ora 11,la Muzeul Golești din orașul Ștefănești,va avea loc deschiderea oficială a celei de-a noua ediții a Taberei Naționale de Meșteșuguri.

Școala Populară de Arte și Meserii Pitești vă așteaptă cu un stand de exponate realizate de cursanții secțiilor externe. Obiectele expuse au rolul de a pune în valoare frumusețea patrimoniului material tradițional din etnozona Argeș-Muscel și de a face cunoscut acest deosebit potențial cultural. 
Tabăra se va încheia sâmbătă, 26 august,  tot la Golești, unde vor avea loc două evenimente: Reuniunea Fiilor și Fiicelor Argeșului și Muscelului și Fabricat în Argeș.Micii meșteșugari și profesorii lor așteaptă tot anul acest eveniment,entuziasmul atingând cote maxime.Chiar dacă nu sunt perfecte,unii dintre ei fiind la început,lucrările și obiectele lor sunt neprețuite.La fel și stilul inconfundabil al noii directoare Elena Iagăr care vă va introduce într-o atmosferă specială,prietenoasă,gândind și cele mai mici detalii.Ziariștii și oaspeții nu vor avea parte de fursecuri sau aperitive ci tardiționalele tuciuri cu porumbi sau cartofi fierți.

Articole similare