Cultură

ÎN SFÂRȘIT!LA PITEȘTI CA LA MILANO!

Există puține lucruri care se mai fac de douăzeci și ceva de ani în Pitești frumos,cu regularitate și au succes.Festivalul”Culorile Toamnei”este  unul din acele evenimente care polarizează atenția României timp de o zi și toți creatorii și modelele frumoase poposesc în urbea noastră,făcând astfel o bucurie spectatorilor care aproape nu încap în sala Teatrului Alexandru Davila.

Aseară,gazda acestui eveniment dintotdeauna,Valeria Coman și-a primit din nou oaspeții și mai ales președintele juriului,Cătălin Botezatu.Fie ploaie,fie soare,Cătălin Botezatu vine anual la Pitești și are acest festival în inima sa.

 Juriul a fost numeros,fotografii și cameramanii s-au călcat în picioare iar modelele și multitudinea hainelor,stiliștilor,celor care au asigurat coafura și machiajul au creat o atmosferă specifică prezentărilor de la Milano,Paris sau New York.Revista Agressive a avut acces și în culise unde a surprins forfota creatoare într-un album.

Nivelul tinerilor creatori care au reprezentat centrele universitare din țară,spre deosebire de alți ani a fost unul ridicat.Spectacolul,chiar dacă a durat peste trei ore, nu a fost plictisitor,iar prezentatorii ne-au surpins prin eleganță și prospețime,Costi Ivașcu și Geanina Petrescu fiind de-ai casei.14910561 956028057835786 8803820642892160637 n1

Despre modele putem să vă spunem că anul acesta supremația au deținut-o cei de la Sibiu,pe lângă manechine și spectacolul oferit în afara concursului de mini-modelele sibiene a fost de excepție.

Premiul pentru cel mai bun show a fost câștigat de Bianca Buga din Brașov în timp ce marele premiu pentru al festivalului a plecat la Timișoara,creațiile lor fiind foarte apreciate,mai ales accesoriile,bijuterii și genți inspirate din cultura africană.Andreea Pleșa,tânăra bănățeancă s-a arătat emoționată la acordarea premiului de către Cătălin Botezatu.

Și piteșteanul Valentin Teodorescu a obținut locul al treilea la ținute de zi,iar Sibiul care a avut o colecție inspirată din vestimentația japoneză,culori îndrăznețe,materiale prețioase și originalitate a câștigat locul al doilea.

La secțiunea modele premiile au fost adjudecate de Cristina Mihai,Andreea Crețu și locul întâi,din nou Sibiul prin Alexandra Conduleț.

14907617 1056766217769264 2296065780057435601 n1

Printre picături s-a socializat în foaier,s-au luat interviuri,au fost admirate bijuteriile Alinei Bijou prezentă și ea la eveniment.Directorul interimar al Teatrului Davila,Araxy Negoșanu,parcă a înflorit de când e șefă.A ales o ținută neagră de excepție,era coafată superb și cel mai important,comentau spectatorii,nu e zgârcită și dăduse drumul la căldură până la refuz să le fie cald tuturor.

Răzvan Tunaru și Adrian Bughiu,deși îmbrăcați sport,au participat la eveniment și au fost extraordinar de politicoși,stând până aproape de final.Secretarul general al Consiliului Județean a fost de asemenea prezent alături de soție și fiică,Elida Barață,creatoarea Carmen Rădulescu,ziaristele noastre care se îmbracă frumos-Simona Pomazan,Dorina Duruinu,Antonela Roșu.

Din categoria politicieni fără burtă și îmbrăcați frumos i-am remarcat pe Marian Clipici și Laurențiu Zidaru,amândoi atenți la detalii,amândoi excesiv de parfumați,amândoi cu valuri de reproșuri în ceea ce privesc criticile din revista noastră.

Valeria Coman ne-a surprins cu o rochie neagră,elegantă care-i venea turnată,dar cel mai mult cu evenimentul din acest an.FELICITĂRI!

Pozele le găsiți aici:https://www.facebook.com/Agressive-853237438122144/photos/?tab=album&album_id=1056761117769774

 

 

Articole similare