Cultură

EX- IUBITUL LORENEI TOMA,NOUL IUBIT AL UNEI VEDETE NAȚIONALE!

Iubirea dintre directorul Casei de Cultură din Bascov, Lorena Toma, cu mai tânărul Bogdan Zamfir a ținut cam de la culesul porumbilor până la tăiatul cocenilor.

Dacă în octombrie, anul trecut, ei abia se îndrăgosteau, iată că,după despărțirea bruscă și dureroasă din aprilie dintre Lorena care i-a  dat papucii și tânărul stresant, în iulie, iubirea lui trecea în ograda alteia. Actrița și cântăreața Crina Matei, mai cunoscută pentru scndalurile amoroase cu țambalistul de geniu, Marius Mihalache, este acum noua „sugar mama”(n. r. termen folosit pentru tinerii care își aleg ca iubite femei mai în vârstă, cu o situație materială deosebită) pentru studentul la Științe Politice, mai cunoscut drept “modelul Adinei Buzatu”.

 13735466 1656611667998518 1950734374 n1La prima vedere, singurele calități ale tânărului sunt pătrățelele de pe burtă și faptul că are darul să ridice cota și stima de sine oricărei femei. Recent, Bogdan, care are doar 24 ani,  a fost văzut pe plaja de la Mamaia în mari tandrețuri cu artista, în vârstă de 45 ani. Având în vedere că viitorul politician are mână bună la femei mai în vârstă,ne cam facem griji pentru octogenarele libere sau văduve, bogate, pentru că oricând există riscul să fie cerute de nevastă de către acesta. Din dragoste, normal și mai ales la prima vedere. ..

SURSA FOTO-WOWBIZ.RO

Articole similare