Cultură

EA ESTE NOUA DIRECTOARE A ȘCOLII DE ARTE ȘI MESERII PITEȘTI

Astăzi la ora 13,Consiliul Județean Argeș a publicat pe site rezultatul concursului de la proba de interviu pentru ocuparea postului de manager al Școlii de Arte și Meserii Pitești.Cu nota 8,33, Elena Iagăr,unicul candidat rămas în etapa finală la care se adaugă nota de 7,89 obținută la proiectul scris, devine noul director al instituției.

Din comisie au făcut parte directoarea de la Școala de Arte din Râmnicu Vâlcea,directorul de la Muzeul Municipal din Curtea de Argeș-Ștefan Dumitrache și administratorul județului,Maria Dinu.

Deși legea permitea sau chiar încuraja participarea presei sau asociațiilor din Argeș la proba de interviu, unicul interesat de prestația și proiectul Elenei de ieri a fost avocatul Valentin Șuvar.

Până marți se pot depune contestații iar joi-vineri,Elena Iagăr poate trece la etapa de negociere a salariului de manager și semnarea contractului,potrivit OUG 189/2008.

MAI MULTE DESPRE ELENA IAGAR SI CONCURS,AICI>http://revistaagressive.ro/cultura/616-a-mai-ramas-un-singur-candidat-pentru-sefia-scolii-de-arte.html

Articole similare