Cultură

“Clanul sportivilor” a pus stăpânire pe Primăria Câmpulung

Clasa politică se schimbă. Mai încet, dar se schimbă. Spre exemplu, orașul căruia nu i s-a mai dat nicio șansă, de foarte mulți ani, începe să se regrupeze în tăcere și să atace cu ce are mai bun.

Prima dată a fost directorul Muzeului Municipal Câmpulung, Alexandru Oprea, care a adus în Argeș una dintre cele mai minunate expoziții de gravuri semnate Rembrandt van Rijn, celebrul pictor olandez. Putem spune că a fost un eveniment cultural veritabil petrecut în acest județ. Odată cu noua conducere a primăriei orașului, au apărut alți consilieri și chiar un viceprimar de altă categorie. Din oricare partid i-ai lua, aceia are decid destinele urbei sunt în majoritate tineri, sportivi și bine intenționați. Avem doi fotbaliști(Cristi Crețu și Șerban Blidaru), un motociclist, un rugbist(Nicolae Dumitrescu, fostul șef ARR Argeș) și un atlet(Gheorghe Staicu, directorul Liceului de Atletism). Unul dintre fotbaliști este chiar viceprimarul Șerban Mărgărin Blidaru care, deși are 47 de ani, poți să juri că a nimerit într-o falie temporală care i-a oprit procesul de îmbătrânire. Domnia sa spune că e de la sport. A fost portar la FC Argeș și chiar la Steaua. Nu numai că e tânăr, sportiv și are idei interesante, dar am auzit că are și pătrățele pe abdomen!( fie vorba între noi)margarin2 badf2

Dar, ce credeți că vrea să facă? În calitate de viceprimar, firește! Vrea să reînființeze echipa de fotbal a orașului, motiv pentru care va cere ajutorul concetățenilor ca să-i găsească un nume potrivit. De asemenea, intenționează, alături de primar și consilieri, să facă în așa fel încât centrul vechi al orașului să arate ca un centru vechi. S-a apucat deja să colecționeze fotografii din care să poată reconstitui atmosfera de acum mai bine de o sută de ani a Municipiului Câmpulung. 

Articole similare