Cultură

ARGENTINA CULCUȘ A CÂȘTIGAT PROCESUL ȘI SE ÎNTOARCE MANAGER LA MIOVENI

În cazul în care v-ați gândit să nu dați crezare basmelor, cum că binele, în viața de zi cu zi, nu învinge răul, aflați că v-ați înșelat teribil. Că tot va fi mâine 24 ianuarie, nu putem să ilustrăm întâmplarea pe care o vom povesti imediat decât cu una similară din istorie, în care au fost protagoniști domnitorul Alexandru Ioan Cuza și un țăran, scuipat de boier. Așadar, “scuipată” din conducerea Centrului Mioveni, Argentina Culcuș a fost „pupată”, adică i-a fost reparată onoarea de către judecătorii Tribunalului Argeș, printr-o sentință care o face mai mult decât să zâmbească.

Aceasta a dat în judecată comisia de evaluare care a stabilit că a avut un management defectuos,Consiliul Local șiPrimăria Mioveni. În urma acestei

decizii a comisiei mai sus amintite, Argentina Culcuș a pierdut funcția de director al instituției. Sentința de azi nu este definitivă și poate să fie atacată cu recurs în termen de 15 zile. Nu trebuie să vă mai spunem că, în eventualitatea unei decizii definitive, actualul director va trebui să plece și să lase locul fostului director.

Dar, iată ce spune sentința: „Admite în parte acţiunea. Anulează: Adresa nr. 11669/07.06.2016, Dispoziţia nr. 262/06.04.2016, Procesul-verbal nr. 8662/31.03.2016, Procesul-verbal nr. 8007/24.03.2016 şi Raportul nr. 8008/24.03.20216. Obligă pe paraţi să reevalueze managementul Centrului Cultural Mioveni. Obligă pe paraţi să plătească reclamantei despăgubiri, constand în diferenţa dintre drepturile salariale avute ca manager şi cele obţinute pentru funcţia de referent, gradul I, gradaţia 5, clasa de salarizare 53, în cadrul compartimentului Organizare manifestări cultural artistice al Centrului Cultural Mioveni. Obligă pe paraţi la 1.500 lei cheltuieli de judecată către reclamantă. Cu recurs în 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică de la 23 ianuarie 2017, la Tribunalul Argeş –Secţia Civilă, complet specializat Contencios Administrativ şi Fiscal.

Și uite așa cei care tot spuneau zilele acestea”Dacă nu ești cuminte o să pățești ca Argentina dacă Primăria nu te vrea”,vor trebui să schimbe placa.

Articole similare