Cultură

AFLĂ CUM POȚI AJUNGE LA PARIS LA EURO 2016

Parisul este orasul care nu doarme niciodata! Orasul despre care se spune ca este cel mai frumos din lume, o metropola a tuturor; a celor care traiesc zi de zi maretia si grandoarea uneia dintre cele mai mari si impresionante capitale europene, dar si a milioanelor de turisti, veniti din toate colturile lumii, pentru a gusta din spectacolul extraordinar oferit de viata, traita la extremis, in urbea franceza.

Centru politic si cultural al unuia dintre cele mai fermecatoare ti nuturi europene, Parisul reprezinta un conglomerat urban in care locuiesc nu mai putin de 11 milioane de oameni. Parisul istoric, delimitat de fosta incinta a fortaretei lui Theiss, actualmente inlocuita de Bulevardul Periferic, a fost sistematizat de catre Baronul Hausmann. Arhitectura este una de-a dreptul impresionanta. Bulevarde imense, cu trotuare largi, sunt impanzite de la un capat la altul de cladiri uriase in care maiestria arhitectilor si a mesterilor pietrari ofera privirii un spectacol incantator. Un oras cosmopolit prin excelenta, Parisul este al tuturor celor care se lasa coplesiti de emotia unei plimbari pe Champs Elysee, de vizitarea unora dintre cele mai impunatoare cladiri din lume: Notre Dame de Paris, Sacre Couer, Turnul Eiffel, Domul Invalizilor, Luvru, Musee d’Orsay, Versailles, Fontainbleau, Scoala de la Barbizon, Muzeul Brancusi, Centrul Pompidou. Acestea sunt doar cateva din atractiile Parisului, atractii care pun pe drumuri, in fiecare an, milioane de turisti din toate colturile lumii.
Orasul Lumina are o rezonanta aparte pentru spiritualitatea romaneasca. Aici s-au format generatii intregi de carturari romani; aici au trait si au creat mari creatori romani: Constantin Brancusi, George Enescu, Emil Cioran, Eugen Ionescu si altii, care au intrat in pantheonul culturii universale.
Parisul e orașul revoluționarilor,al celor care nu se dau bătuți și vă invită în luna iunie la EURO 2016.Cea mai bună ofertă o oferă Paralela 45.Pentru 12 zile,în perioada 9-20 iunie,transport cu avionul și cazare la Hotelul Turaine Opera,plătiți 1975 de euro și trăiți momente intense ca micorbist cu fotbal de înaltă calitate.
Naționala României deschide acest eveniment jucând în compania echipei țării gazdă pe Stade de France pe 10 iunie de la orele 21.
Vizitați vacanteparalela45.ro,mergeți la sediul agenției din Pitești situat lângă Casa Cărții sau dați click pe reclama din pagina noastră la reclama PARALELA 45 pentru a intra în contact cu un operator al agenției și a rezerva bilet la EURO 2016!

 

Articole similare