Argeșul frumosCultură

Traseul și ora aproximativă a trecerii Moaștelor Muceniței Filoteia prin orașele și municipiile din Argeș

Pentru toți ortodocșii argeșeni care în aceste vremuri și-au pus nădejdea doar în Dumnezeu pentru a-i salva, mâine  moaștele Sfintei Mucenițe Filoteia de la Curtea de Argeș, Ocrotitoarea Spirituală a Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, vor fi purtate într-o deplasare specială prin municipiile și orașele din cuprinsul Județului Argeș.

Programul este următorul: Curtea de Argeș- 9.30, Pitești- 10,30, Podu Broșteni-12, Costești-12,30, Ștefănești- ora 13, Leordeni- 13.30, Mioveni-15, Câmpulung Muscel- 16,30, Curtea de Argeș-19.

În măsura în care locuiți la stradă, în blocuri care sunt pe străzile principale, puteți să o vedeți pe ocrotitoarea argeșenilor, cea care a făcut minuni timpi de secole și niciodată nu ne-a lăsat la greu.

Întru răbdarea ta ți-ai agonisit plata ta, Fericită Muceniță Filofteia, întru ispite neîncetat răbdând, întru bătăi suferind, întru necazuri binevoind pe săraci miluind și pe flămânzi săturând, care și acum pe cei bolnavi tămăduind; roagă-te lui Hristos Dumnezeu, preabună muceniță, să mântuiască sufletele noastre.

Articole similare