Argeșul frumos

Succes răsunător pentru elevii de la Zinca.Pleacă în Brazilia!

Un mesaj plin de bucurie pus pe pagina de socializare a Colegiului”Zinca Golescu” ne-a făcut mândri pe toți argeșenii.Echipa de robotică a colegiului a o câștigat locul al doilea la First Tech Chalange Romania, un concurs național de robotică și vor pleca în Brazilia, unde se va desfășura finala mondială.

”Acest premiu este cel mai prestigios și sărbătorește echipa care întruchipează experiența FIRST LEGO League prin îmbrățișarea pe deplin a valorilor fundamentale FIRST, obținând în același timp excelență și inovație atât la robotică, cât și la proiectul de inovare.

Puișorii TehnoZ Lighting Bolts și-au depășit chiar și așteptările lor obținând prin multă muncă, împletită cu bună voie, cu distracție, cu momente dificile, un premiu bine meritat. Acest premiu le asigură participarea la etapa internațională care se desfășoară în Brazilia. Mulțumim sponsorilor noștri:UPIT Facultatea de Mecanică și Tehnologie, Roweb,Faurecia” a scris doamna profesoară Ghiordunescu, cea care îi coordonează de ani buni.

Articole similare