Argeșul frumosCultură

Mesajele cu tâlc și emoționante ale unei instituții argeșene

#PAUZA cu coroană chiar există și înseamnă că DIRIJORUL ține pauza cât vrea el. Am primit tot felul de întrebări despre clipul de ieri.
#LecțiaDeMuzică #LecțiaDeViață
Dirijorul este El, Partitura este cuvântul Lui, iar Interpretarea este modul in care alegem să ne trăim viața #Reflectați ”, așa a scris pe pagina de socializare Școala Populară de Arte și Meserii Pitești adăugând un clip.

#LecțiedeMuzică #LectiedeViațăOprește-te! Ia-ți o pauză! Stai acasa!

Publicată de Scoala Populara de Arte si Meserii Pitesti pe Marţi, 24 martie 2020

Din izolare, toți profesorii de pian, canto, vioară sau alte instrumente, explică celor două mii de elevi, părinților și tuturor argeșenilor o noțiune din muzică- pauza cu coroană, transformând-o în metaforă. Fiecare dintre protagoniști încearcă să insufle publicului răbdarea, renunțarea la cotidian sugerând însă că pauza o dictează dirijorul(autoritatea și Dumnezeu).

Școala de Arte și Meserii Pitești nu este la primul mesaj în care apar o parte din protagoniștii instituției. Marți a apărut în spațiul online un clip de 5 minute cu cei care au interpretat ”Sanie cu zurgălăi”, fiecare cântănd de la el de acasă.

Respectam regulile #stamacasa

Profesorii de la ȘCOALA POPULARĂ DE ARTE Pitești au realizat un clip menit să vă țină în casă și optimiști #respectămregulile #stămacasă

Publicată de Scoala Populara de Arte si Meserii Pitesti pe Marţi, 24 martie 2020

Priviți!

Articole similare