Argeșul frumos

Madalina Lupu în concert alături de monștrii sacri ai scenei românești

Maria Mădălina Lupu, minunata noastră artistă, olimpica națională la nai, va concerta astăzi pe scena Festivalului ”Benone Sinulescu” de la Buzău, alături de profesorul și mentorul său Gheorghe Zamfir și Orchestra Metropolitană București condusă de dirijorul buzoian Daniel Jinga la Gala Laureaților.

Singura prezență constantă din Argeș la TVR

Ansamblul Folcloric Național „Transilvania” care şi-a confirmat valoarea atât la nivel național cât și internațional pe parcursul celor peste 60 de ani de la înființare, își va face simțită prezența pe scena Festivalului Național Concurs de Muzică Populară ”Benone Sinulescu” prin momente speciale de dans tradițional românesc. Tot la acest eveniment va concerta și Ansamblul etnofolcloric Plăieșii, precum și solistul Adrian Naidin, Fuego sau Laura Lavric.

Madalina si tatal sau, preotul Bogdan Lupu

România se schimbă încet, pe scenele naționale se cer vârfuri, artiști la superlativ absolut iar Mădălina Lupu, eleva Liceului Dinu Lipatti, plecată de pe Valea Topologului, de la Bârsești, o fată cu care toți ne mândrim, dar numai în pielea tatălui ei care o însoțește și investește în ea de 10 ani, să nu fim, devine un nume cunoscut în toată țara și în curând va afla de ea toată Europa, săptămâna viitoare urmând să concerteze în Belgia.

Articole similare