Argeșul frumosCulturăȘtefănești

Cei care luptă pentru ca Argeșul Frumos să fie pe locul întâi. Votează și tu!

O hartă a României și un mesaj frumos pe pagina de Facebook a Ministerului Culturii prin care era consultată populația privind cel mai reprezentativ județ din punct de vedere cultural, oameni emblematici, tradiții locuri sau istorie a reușit să dea tot ce e mai bun din zeci de vipuri locale, argeșeni de aici sau din Diaspora, directori de instituții, politicieni și artiști.

De la stânga sau dreapta, cu toții au încercat să aducă prin nominalizarea lor Argeșul pe primul loc, peste Iași dar lupta continuă, până luni la ora 9.

Elena Iagăr de la Scoala de Arte și Meserii Pitesti, Jean Dumitrascu de la Filormonica Pitesti, Justin Dejeanu de la Muzeul Golesti, Stefan Dumitrache de la Muzeul Municipal Curtea de Argeș, Loredana Costache de la Hârsești și zeci de profesori sau artiști au fost avocații Argeșului de necontestat.

Lor li s-au alăturat și politicieni: Marius Nicolaescu- vicepreședinte al CJ.Argeș, Sorin Apostoliceanu- viceprimar al Municipiului Pitești, Ioana Jenica Dumitru- primar al orașului Ștefănești care împreună cu alți locuitori și colaboratori prestigioși( directori de școli, cadre didactice îndrăgite, angajați) au adăugat pe lângă Argeș, ȘTEFĂNEȘTI.

Lupta nu s-a terminat. Continuă până luni la ora 9 dimineața când Ministerul Culturii va anunța rezultatul așa că intrați pe linkul de mai jos și scrieți simplu: Argeș

https://www.facebook.com/MinisterulCulturiiRomania/posts/3470287576383087?__xts__[0]=68.ARAoKmyk2mUOD6V393ecqtiteNAaImcPgzxiXC3QDThmI_8E7-qUbbXimEeKG4KG_wLP3qCly24vwDJ-ZIFN0gVvTfPPv6sc43O-_Ndy8w1Rb9IAqTBCsnb2FQqs5XWzarGEMxCc5TSZLUnA7dNzD3y8lBkl3rRj6z2hxx5nAGrcH7hvMBoEEIjxpzdI7S3DnIJQHGmdq1ubCCrYzyYDq1BxbKRbPC88jLB_knqF7NjbFmwZmfB6AgY8HH8RBrmqMZbaKjd0DOn0vsG5Vltiz3_CDQqopWl02Z5kA1T0ClmbILo7eokd7Apqj-pt86PtZMvle6gjttPJWJedd_vjppzqhg&__tn__=K-R

Articole similare