Argeșul frumosPersonalități

CÂȘTIGĂTOAREA DE LA EUROVISION ESTE UN PRODUS AL ȘCOLII DIN PITEȘTI

Ester Peony a câștigat cu piesa “On a Sunday”, adunând cele mai multe puncte din partea juriului internațional în spectacolul organizat de TVR pe scena Sălii Polivalente din București. Concursul Eurovision 2019 se va desfășura în luna mai în Tel Aviv.

Ester Alexandra Crețu este cunoscută profesional ca Ester Peony. Ea este compozitoare și cântăreață. Tânăra și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă din copilărie, de când a început să locuiască cu familia ei în Montreal, Can ada.

Când a revenit în România a ales să urmeze studiile Liceului Dinu Lipatti din Pitești iar mama sa,o femeie frumoasă,elegantă dar mai ales ambițioasă a dus-o să studieze în paralel la toți profesorii de succes din Argeș.
În mediul online, aceasta s-a făcut remarcată prin înregistrarea unor cover-uri, adoptând un stil propriu. Astfel, cântăreața a primit aprecierea tuturor. În același timp, aceasta a început să pună bazele carierei sale ceea ce adus la semnarea unui contract cu o casă de discuri din România.
Deși presa din Argeș nu a scris acest lucru, voturile argeșenilor inimoși din Europa știm sigur că se vor duce către Alexandra Ester Crețu.

 

Articole similare