Monden

Apare o nouă televiziune în Argeș.Vezi cine e fondatorul!

CNA a aprobat, marți, 17 septembrie, în unanimitate de voturi, acordarea licenței audiovizuale pentru postul de televiziune PRO ARGEŞ TV. Inițiativa aparține cunoscutului jurnalist Iulian Uță, fondator al televiziunii naționale PROFI 24 TV.  Prin votul de ieri al CNA, Iulian Uță devine primul om de presa din Romania care, fără alte parteneriate sau asocieri, reusește să obțină 2 licențe TV distincte în mai puțin de 4 ani, una pentru o televiziune națională și a doua pentru o televiziune regională.

Noul post de televiziune își propune să acopere o gamă variată de subiecte de interes local dar și național. În grila de programe se vor regăsi emisiuni consacrate precum Chestiuni Arzătoare, Convorbiri Istorice, Povestile Argeșului, Zoom sau Expertul Imobiliar, care au făcut deja deliciul telespectatorilor PROFI 24 TV.

Printre noutățile aduse de PRO ARGEŞ TV se numără emisiunea sportivă „Sport Plus” și emisiunea de tip magazin „Argeșul pe primul loc”, inspirată de popularul format „România te iubesc”.

PRO ARGEŞ TV va fi varianta locală a televiziunii naționale, oferind astfel argeșenilor o platformă media puternică și relevantă. Cu o experiență solidă în domeniul media și o echipă de profesioniști, PRO ARGEŞ TV se pregătește să devină un punct de referință în informarea și divertismentul argeșean. Iulian Uță este un jurnalist cu o vastă experiență în domeniu, fiind cunoscut pentru profesionalism și pentru inițiativele sale în domeniul media. Cu o carieră de peste două decenii, Uță a contribuit la dezvoltarea mai multor proiecte media de succes și este apreciat atât de colegi, cât și de public.

PRO ARGES TV va începe să emită oficial din data de 1 octombrie și, în primă fază, va fi disponibil in retelele de cablu DIGI și ORANGE.

Articole similare