Fiindcă de zeci de ani listele candidaților partidelor arată la fel, pe principiul ”La vremuri noi, tot noi”, intelectualii din politică sunt rari, ridicătorii de mână sunt omiprezenți iar cei care nu au pierdut contactul cu realitatea și se bucură de notorietate sau cititori pe facebook sunt neglijați de liderii politici, trebuia să existe un bazin de unde politica să se reinventeze.

10313357 763650410332746 6403827717155396220 n1Primul exploatator al acestui bazin, inteligent și aplicat, viclean dar pragmatic atunci când vine vorba de voturi și manipulat opinia publică, este Mircea Andrei, președintele Partidului pentru Argeș și Muscel. Acesta a reușit să convingă doi ziariști cu notorietate care vin din primele capitale ale Țarii Românești, Campulung și Curtea de Argeș, este vorba despre Mihaela Ivașcu și Iulian Uță ,directorul săptămânalului Profit.

Mihaela Ivașcu a absolvit Facultatea de Drept, a lucrat la ziarul Top, la  Libertatea, televiziunea Muscel Tv și Ziarul de Muscel. În luna iunie a însoțit delegația Argeșului la Expoziția Universală de la Milano ca ziarist și speră să aducă un suflu nou, problemele societății cunoscându-le în detaliu prin natura meseriei.

Iulian Uță conduce un ziar de succes în Curtea de Argeș, foarte citit mai ales de românii din Diaspora. Este nonconformist, scrie orice despre oricine, s-a implicat în scandalul bebelușilor din Argeș inițiind mitingul de protest și crede că nu poți vota persoane care ți-au furat viitorul și în viitor.

Noi le urăm succes și fără să comentăm pozitiv sau altfel ideologiile președintelui Mircea Andrei,credem că atât Mihaela cât și Iulian sunt doi buni argeșeni care cred în Argeș și speră să nu le fie înșelate așteptările.

Alăturăm două fotografii cu Mihaela Ivașcu la Expo Milano și Iulian Uță promovând țuica din Argeș!