Astăzi la Rucar, aflat in campanie electorală împreună cu ceilalți liberali din conducere, Gelu Tofan a oferit un serviciu fotografic pe facebook, memorabil.
În frumoasele peisaje ale Rucarului pe care doar toamna le poate oferi, acesta s- a apucat să spargă lemne în gospodăria unei bătrâne iar pe o alta a ajutat-o să sape pământul cu o cazma.to1 f65ed
În anii 30, politicienii fruntași și în putere mergeau prin sate călare și ajutau văduve de război, orfani sau țărani la muncile câmpului.
Astăzi nu mai face nimeni asta. Politica e la televizor iar politicienii sunt firavi, pricepuți doar la tastat computerul și mers pe trotinete electrice. O vreme, gălețile, brichetele și căciulile deveniseră un mod de convingere a electoratului în locul muncii utile din perioada interbelică. tofan 29915
Tofan a vrut să arate combatanților, criticilor că forța sa din mesajele publice în media e direct proporțională cu cea fizică și una peste alta s-a făcut util, bătrînica de la Rucar având pentru cel puțin 3 zile lemne de foc.
Dacă toți politicienii ar înlocui promisiunile electorale cu plantarea unui razor, depanusat de porumb sau cules de fructe și pentru o oră am avea o Românie Electorală Frumoasă!