Revista AGRESSIVE a ales o metodă inedită să își promoveze femeile de succes din Argeș și a ales nouă doamne și domnișoare cu vârste,profesii și statut social diferit să le prezinte în fotografii de excepție,fiindcă Babele sunt un vechi obicei românesc.

Vine de la Curtea de Argeș,este mezina unei familii tradiționale cu 5 copii.De mica a iubit sportul,trăiește pentru sport iar în ultimii ani i-a învățat pe toți indiferent de vârstă să iubească mișcarea și să trăiască sănătos.

Veselă și pusă pe glume în continuu,nu se machează,nu se îmbracă elegant decât pentru noi la poze,nu are timp liber niciodată și toate acestea pentru că e fondatoare lotului de gimnastică ritmică județean,are două eleve cooptate în lotul national de la Deva și chiar dacă suntem doar în martie a obținut două premii naționale în 2016 la nivel national.
În acest moment cu peste douaă sute de elevi la gimnastică și balet este ceea ce se numește Omul Momentului,dacă nu ești elevul Nicoletei Andrei nu ești bun,mama ta nu e suficient de mondenă să prindă un loc la clasă sau locuiești într-un oraș din îndepărtat unde ea nu are ore.
Soție și mama,soră și prietenă dar mai ales o argeșeancă ambițioasă care vrea să promoveze locul de unde vine,fără pretenții de model și la prima experiență de gen,Nicoleta vă arată San Nicoară și parcul,Biserica Domnească,Muzeul Municipal și Mânăstirea de la Curtea de Argeș.
Foto:Constantin Șorici
Vestimentație și accesorii:Elena Chic(Pitești,vis a vis de Prefectură)